Despre MEMENTO TRAVEL SCHOOL

Daca doriti sa obtineti un loc de munca intr-o agentie de turism, pensiune turistica, hotel, restaurant sau sa va construiti propria afacere, alegeti sa urmati cursurile scolii de turism MEMENTO TRAVEL SCHOOL. Veti gasi informatiile si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini aceasta dorinta.

 

MEMENTO TRAVEL SCHOOL este o scoala nou infiintata, cu activitate in domeniul turismului si ospitalitatii, care ofera cursantilor sai oportunitati multiple pentru a deveni performanti si pentru a obtine satisfactii personale, pe termen mediu si lung.

Motivul care a stat la baza deciziei de a  infiinta aceasta scoala l-a constituit rezultatul unui sondaj realizat in randul a trei categorii de persoane :

 • persoane care lucreaza deja in turism si ospitalitate;
 • persoane care si-ar dori sa activeze in turism si ospitalitate;
 • persoane care beneficiaza de serviciile oferite de societatile comerciale care activeaza in zona serviciilor turistice.

Raspunsurile primite la chestionarele aplicate celor trei categorii de intervievati au fost diferite si au purtat amprenta motivatiilor personale. Am gasit insa un element comun tuturor si anume: nevoia unei scoli de turism performante. O scoala in care pasiunea si viziunea profesorului si a instructorului de practica, implicat in procesul invatarii, sa coincida cu dorinta, speranta, visul, nevoia de cunoastere si asteptarea celui care doreste sa-si realieze o cariera in turism si ospitalitate.

In acest context, raspunsurile, analizate pe diferite paliere, ne-au ajutat sa infiintam MEMENTO TRAVEL SCHOOL, o scoala care sa raspunda atat beneficiarilor directi, respectiv viitorilor angajati in turism si ospitalitate,  cat si celor indirecti, precum angajatorii si turistii.

Ne-am gandit, apoi, cum sa va motivam, pentru a ne alege ca partener in dezvoltarea carierei voastre in acest domeniu. Am pornit de la ideea ca pe piata serviciilor de formare profesionala exista multe societati care va pun la dispozitie o serie de cursuri atractive, atat din punctul de vedere al tematicii abordate, cat si din punctul de vedere al taxei de curs. Daca veti analiza aceste oferte si le veti compara cu oferta scolii MEMENTO TRAVEL SCHOOL, veti constata ca balanta va inclina spre noi, pentru ca:

  • Tematicile cursurilor noastre raspund nevoilor voastre de cunostere si cerintelor viitorilor vostri angajatori.
  • Alaturi de noi veti invata cum sa alegeti, inainte de a fi alesi.
  • Metodele de invatare utilizate sunt moderne, performante si inovatoare, determinand implicarea directa, a fiecarui cursant, in propria-i dezvoltare.
  • Cu noi veti intelege ce inseamna performanta si cum o puteti obtine.
  • Studiind alaturi de noi limba engleza si insusindu-va cunostintele de TIC, veti putea cunoaste alte culturi in domeniul pentru care va pregatiti si, nu in ultimul rand, veti putea sa va gasiti o cale de formare profesionala viitoare in orice centru / scoala / institut de pregatire din Uniunea Europeana.
  • Sub indrumarea noastra si prin participarea la cursurile organizate de noi, dupa examenul de evaluare finala,  veti beneficia de:
   • Seminarii atractive si antrenante, in care metodele moderne de formare a adultilor vor alterna studiile de caz, jocul de rol, vor stimula munca in echipa;
   • Efectuarea instruirii practice in baza unei “Conventii de practica”;
   • Adeverinta de efectuare a stagiului de practica, in cadrul unor societati cu renume pe piata serviciilor din turism.
   • Certificat de calificare, sau Certificat de absolvire, in functie de natura cursului absolvit;
   • Garantarea unui loc de munca dupa absolvire, in functie de performantele dobandite 

Toate aceste avantaje mentionate pot constitui mai intai obiectul unei reflectii si, apoi, sa se materializeze intr-un parteneriat de succes, astfel incat atingerea performantelor pe care vi le-ati propus sa devina realitate.

Misiunea noastra este sa pregatim profesionisti din si pentru industria turismului, in programe perfect adaptate nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a adultilor.

Viziunea noastra este sa devenim cel mai performant furnizor de formare profesionala a adultilor din Romania, cuantificat prin angajabilitatea mare a absolventilor nostri.

MEMENTO TRAVEL SCHOOL este Operator de date cu caracter personal nr. 31558.